Duport 4-inline pomptankwagens

Duport pomptankwagens voldoen aan de wensen van de hedendaagse gebruiker.
Ze onderscheiden zich door de combinatie van een degelijke constructie en moderne high-tech oplossingen.
De Duport 4-in Line pomptankwagen is mede door dit principe ontwikkeld en een uitstekende aanvulling in het Duport programma.

DSC08022b

Duport 4-in line pomptankwagens

• 10.000 - 16.000 ltr
• enkele as 
• vertragingsbak
• hefinrichtingen
• zuigarm 8" (L / S )
• weeginrichting
• 650/65R38 of 650/65R42 banden
• 4/6 of 8.000ltr.pomp

 

4inLinefolder mini

Download folder Duport 4-inline pomptankwagens

Maatwerk
Het onderhoud van de Duport 4-in Line pomptankwagen is minimaal. De asconstructie is pendelend opgehangen waardoor de belasting altijd goed verdeeld wordt over de 4 wielen.

Duport 8-gangenbak

DSC07043

   

Volgorde ventiel

DSC01549Small

Deze nieuw ontwikkelde bak is geschikt voor hoge vermogens en biedt uitgebreide afgiftemogelijkheden. Hierbij is de voorkeuzeschakeling vanuit de cabine te bedienen.

        

Dankzij het volgorde ventiel zijn alle hydraulische functies vanuit de trekker bedienen. Er zijn slechts twee dubbelwerkende ventielen op de trekker nodig.

4-in Line

DSC06215Small

 

 Duport snijfilter

DSC00911Small

Doordat de vier grote wielen (650/65) naast elkaar zijn geplaatst lopen ze nooit door hetzelfde spoor. Bovendien behoord een luchtdrukwisselsysteem tot de opties. Deze aspecten zorgen o.a. voor minimale bodemdruk zonder dat dit ten koste gaat van de capaciteit of wendbaarheid van de tank.

 

Het snijfilter kan verschillend uitgevoerd worden in combinatie met een 4000, 6000 of 8000 liter pomp. Het snijfilter levert maximale snij kwaliteit en zorgt tevens voor een homogeen product in de tank.

   

Zware hefinrichting

IMG 1908

                             

Isobus bedieningsterminal

DSC07866

De vernieuwde geïntegreerde zware hefinrichting biedt optimale stabiliteit. Het zware onderjuk is met pendelstukken uitgevoerd, zodat de bemester geheel bodemvolgend is.

 

De Isobus bedieningsterminal met joystick is door Müller i.s.m. Duport ontwikkeld. De terminal combineert de nieuwste technologie met optimaal bedieningsbemak

Pendelstukken

DSC02102

 

Duport zuigarm

DSC00912Custom

De 4-inLine pomptankwagens van Dupot zijn per wiel uitgevoerd met instelbare pendelstukken. Hierdoor is elk wiel afzonderlijk bodemvolgend en wordt het gewicht van de tank optimaal verdeeld. De smering van de assen is door de praktische plaatsing van de vetnippels gemakkelijk; kenmerkend voor de machines van Duport.

 

De staande of liggende zuigarmen van Duport worden standaard met beluchtingsventiel geleverd. De zuigarmen bieden optimaal bedieningsgemak en lekken niet na, waardoor er snel en schoon gewerkt kan worden.

 
Uw wensen vertaald zien in een voor u meest passende pomptankwagen? Dat kenmerkt Duport.
De Duport pomptankwagens zijn leverbaar met een inhoud van 10.000 tot en met 16.000 liter.
Als opties kunnen de tanks worden geleverd met b.v. zuigarm en topdrukcylinder.
Bovendien zijn ze te leveren met Müller el. bediening.
 

"Maatwerk in pomptankwagens"