Vacature Productieleider

Voor de aansturing van onze assemblage afdeling zijn we op zoek naar een: 

Productieleider (full time)

Duport is in 1977 opgericht als importeur van landbouwwerktuigen. Daarnaast ontwikkelen en fabriceren we Duport pomptankwagens, Duport All Track zodenbemesters en Duport Liquilisers. Duport is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt en heeft het bedrijf naam gemaakt met verschillende merken en producten. Inmiddels zijn we ook internationaal georiënteerd en actief in diverse landen in Europa. We beschikken over een moderne assemblagehal en multifunctionele werkplaats. 

Duport onderscheidt zich op het gebied van relevante innovaties en betrouwbare producten die voldoen aan de laatste wensen uit de markt. De producten van Duport bieden oplossingen voor zowel boeren als loonwerkers. 

Jarenlange ervaring in combinatie met innovatief denken maakt dat de producten van Duport voor iedere klant van toegevoegde waarde zijn. 

Binnen Duport BV werken ca. 30 medewerkers, is sprake van een No-nonsense bedrijfscultuur en komen we graag in contact met jou om ons team te versterken als productieleider.  

 

Wat ga je doen als productieleider:

Als productieleider sta je voor je afdeling en maak je je hard voor de team- en individuele doelstellingen. 

Binnen deze afdeling geef je leiding, coaching en begeleiding aan een groep van zo'n 8-10 medewerkers en rapporteer je aan de bedrijfsleider. 

Daarnaast ben je als productieleider verantwoordelijk voor onze afdeling productie in termen van kosten, kwaliteit en levertijd.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van productieplanningen en voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren hiervan. 

Je bewaakt de voortgang van ordertrajecten en onderneem je proactief acties bij mogelijke vertragingen in de voorbereiding van de productieorder of in het productieproces. 

Je initieert verbeter-trajecten op het gebied van doorlooptijden, kwaliteit en kosten en voert deze uit.

Je bent bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken in het productieproces.

 

De productieleider draagt zorg voor het goed functioneren van onze productieafdeling. De productieleider is mede verantwoordelijk op sociaal, economisch en op kwaliteitsgebied. Alles is er op gericht om het primaire productieproces zonder stagnaties en voorspelbaar te laten verlopen.

 

Functie-eisen: 

Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving.

Jouw stijl van leidinggeven wordt gekenmerkt door een daadkrachtige, resultaatgerichte houding met oog voor het individu & team. 

In staat het organisatiebeleid te vertalen naar te bereiken afdelingsdoelen op korte en middellange termijn. 

Kennis van bedrijfseconomische technieken zoals planning, werkvoorbereiding en kostenbeheersing. 

Kennis van en ervaring met continue verbeterprocessen. 

Engels en Duits, goed zowel in woord als in geschrift. 

Flexibele instelling.

Technische affiniteit. 

Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden: 

Een functie in een toonaangevende onderneming

Een plek waar je jezelf uitstekend kan ontwikkelen

Een baan in een moderne omgeving

Een goede begeleiding voor het optimaal uitvoeren van de werkzaamheden

Een prettige, professionele werksfeer

Een marktconform salaris en goede arbeidsomstandigheden

 

Ben jij klaar voor de uitdaging? 

Denk jij aan bovenstaande functie-eisen te voldoen en ben je betrokken, resultaatgericht, leergierig, proactief en beschik je over een goed organisatorisch en oplossend vermogen? Stuur dan je CV en motivatie naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bernie Dunnewind op nummer: 0523-613493. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Soort dienstverband: Voltijd